Metin Ok'tan CHP İlçe Başkan adaylığı açıklaması

Metin Ok

31 Mart`ta gerçekleştirilecek kongre için başkan adaylığını ilk açıklayan Metin Ok oldu.





Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Bandırma İlçe Örgütü'nün 31 Mart 2012'de gerçekleştireceği ilçe kongresi için ilçe başkanı adaylığını ilk açıklayan kişi Metin Ok oldu.

Bandırma Belediye Başkan Yardımcıları Ozan Onur ve Dursun Mirza başta olmak üzere çok kalabalık bir topluluğun katıldığı toplantıda adaylığını açıklayan Metin Ok, yaptığı açıklamada, Ülkemizde son on yıldır yaşadıklarımız cumhuriyete ve çağdaş yaşama eskisinden daha çok sahip çıkmamız gerektiğini göstermiştir. Birçok kurumun teslim alındığı bir ortamda Cumhuriyet Halk Partisi'nin varlığının ve mücadelesinin ne kadar önemli olduğu ortadadır. Partimiz, bu ülkenin kurucusu olduğu gibi aydınlık geleceğinin de güvencesidir. Bandırmalı yurttaşlarımız, bunu son üç seçimdir özümsemiştir” dedi. Bandırma'nın çağdaş ve demokrat bir insanların yaşadığı bir kent olduğuna dikkati çeken Ok, şunları söyledi:

Bandırma`mız, giderek büyüyen, gelişen, sorunlarını demokrasi çerçevesinde çözmeye özen gösteren, sosyal demokrat yöneticilerin vizyonuyla daha büyük atılımlar yapacak önemli ve geleceği bulunan bir kenttir. Bu amaçla CHP, Bandırma İlçe Örgütü'müzü daha katılımcı, daha örgütlü, daha çok partilinin çalışmalara katkı yaptığı, dinamik, güçlü ve etkin bir örgüt durumuna getirmek öncülüğümüz olacaktır. Oluşturacağımız yönetim ve siz gönül verenlerimizle birlikte önümüzdeki seçimlerde de Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde gece-gündüz demeden çalışmalar yaparak yereldeki iktidarımızı sürdürerek, genelde de partimizi iktidara taşımak tek hedefimizdir.”





Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı